Saltar al contenido

Curs de Premonitor de Lleure 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Monitor d’Oci i Temps Lliure

  Et fascina el món de el temps lliure i vols formar-te per dedicar-t’hi? Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs a «Monitor d’Oci i Temps Lliure», ofert pel centre Implika Online i ubicat dins del catàleg formatiu d’Emagister. Amb ell, et convertiràs en tot un professional. Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim. Treballaràs La comunicació, Tècniques i dinàmica de grups, Dinàmiques de grups, Activitats d’oci i temps lliure, Àmbits i contextos d’intervenció, Activitats a la natura … entre molts altres conceptes. Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Inscriu-te ara mateix amb Emagister.com, i comença a prendre les teves classes des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris.

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS DE MONITOR D’ACTIVITATS D’OCI I LLEURE

  Cognitiom ofereix dins del seu catàleg de formació el curs de Monitor d’Activitats d’Oci i Temps Lliure, que es presenta a través del portal educatiu Emagister.

  El paper d’una persona que coordini les activitats de temps lliure d’altres és una tasca molt valorada avui, a causa de les característiques especials que ha de tenir per aconseguir el maneig exitós de grups, sense importar la seva condició, edat o gènere.

  Aquest curs t’ofereix la possibilitat d’adquirir nous coneixements per desempeñarte en aquesta tasca, i el seu contingut tindrà una temàtica integral per recolzar-te en això. Entre d’altres temes veuràs: importància de la comunicació, legislació sobre activitats a l’aire lliure i maneig de el temps d’oci, importància de el joc, l’expressió corporal, dinàmiques de grup i tècniques d’aprenentatge, planificació de el temps lliure i suport a la investigació social.

  Contacta’ns a través del portal web i et oferirem informació detallada sobre el contingut de el curs i el procés de matrícula.

  Per accedir al curs fes click aquí

  MONITOR DE GERONTOGIMNASIA- Amb pràctiques garantides

  Aquest curs de Monitor de Gerontogimnasia, ofert a través d’Emagister i impartit per l’Escola Internacional de Dietètica, Nutrició i Salut, està pensat per a formar professionals en aquest àmbit perquè comencin a treballar en el sector.

  Un cop conclòs el mateix, serà expert com Monitor de Gerontogimnàstica. Al llarg de la formació, estudiarà els processos i canvis que intervenen en l’envelliment físic i psicològic de el cos humà. Tot això, li permetrà a l’estudiant reconèixer les parts anatòmiques de el cos de la persona de la tercera edat que poden necessitar l’aplicació d’activitats físiques i exercicis específics.

  Un cop adquirits aquests coneixements, el temari aprofundirà en els diferents tipus de gimnàstica i les seves adaptacions segons el perfil de cada persona, de manera que es capacitarà per a realitzar una avaluació de l’estat físic i mental de cada pacient, així, dissenyés una sèrie d’exercicis personalitzats que cobreixin les seves necessitats.

  Si aquest programa compleix amb les teves expectatives, no deixis passar aquesta oportunitat i contacta amb nosaltres a través d’Emagister.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.