Saltar al contenido

Curs de Photoshop 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Curs Photoshop Online

  Aquest curs està dirigit a empresaris, directius, emprenedors, treballadors de el sector gestió de màrqueting adquiriràs els coneixements en principis de l’màrqueting, màrqueting digital i les relacions públiques actuals el client: què necessita?

  l’audiència a la qual es dirigeixen, el màrqueting digital, màrqueting electrònic, la comunicació: introducció i eines, el comerç electrònic, els avantatges i inconvenients de el comerç electrònic, els factors en social mitjana i el procés de compra influenciat pel contingut web.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Photoshop CC 2020

  Horaris flexibles!

  T’agrada la fotografia i l’edició fotogràfica? Ara pots aprendre les millors tècniques photoshop de la millor manera possible amb el curs Photoshop CC 2018 de caràcter presencial.

  En 30 hores lectives podràs capacitar en el maneig de Photoshop, aquesta eina informàtica que, més enllà de la seva aplicació específica en fotografia i disseny, és cada vegada més necessària en molts dels àmbits.

  El temari està format per 11 unitats didàctiques que tracten els aspectes més importants referents a el programa Photoshop CS6, en ell adquiriràs conceptes importants com; les eines d’edició d’imatges, l’eina tampó de clonar, la utilització dels pinzells i els filtres.

  La metodologia de formació de caràcter presencial consisteix en classes de grups reduïts per personalitzar la formació de cada alumne i millorar la qualitat de la mateixa.

  D’aquesta manera millorarà la interacció i la comunicació entre el professor i els alumnes i entre els mateixos alumnes.

  Forma’t com a expert en photoshop gràcies a aquesta nova formació que emagister.com acaba d’afegir al seu catàleg formatiu.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Photoshop Cs6

  Des dels seus inicis, Photoshop ha estat sempre una eina sorprenent, les últimes actualitzacions concedeixen noves possibilitats, que reafirmen a aquesta aplicació com la més potent de l’mercat.

  No ho dubtis més i informa’t sense cap tipus de compromís sobre aquest increïble curs on aprendràs tot sobre Photoshop CS6!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.