Saltar al contenido

Curs de Música 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  MUSICOTERÀPIA

  Coneix diverses eines associades a les teràpies alternatives amb el Curs a Musicoteràpia que posen a la teva disposició Emagister.com.

  S’ha comprovat científicament que la música té un poder curatiu en els humans, les vibracions i els sons poden despertar en el cos substància i hormones que generen, felicitat, plaer, tranquil·litat i molts més beneficis.

  Per aquesta raó, molts psicòlegs o persones que treballen realitzant teràpia s’han interessat per conèixer més sobre aquesta alternativa.

  Amb aquest programa en línia i el seu pla d’estudis els interessats van a estudiar i comprendre tot el relacionat a la música, des de la seva creació fins als seus principals beneficis.

  Si vols ampliar el teu perfil professional i vols incursionar en un nou camp de treball aquesta especialització és per a tu; per això, dóna-li clic a «demana informació» i deixa que un assessor et guiï en la inscripció d’aquest meravellós curs.

  Per accedir al curs fes click aquí

  TÈCNIC EN SO I PRODUCCIÓ MUSICAL

  T’agradaria ampliar el teu perfil professional amb un nou projecte educatiu?

  Presentem aquest curs a través del portal educatiu de Emagister.com, que t’aportarà els coneixements i capacitats necessàries perquè aconsegueixis destacar en el sector.

  Els tècnics de so són aquestes persones que es posen a el comandament dels sistemes d’àudio, els quals són imprescindibles a l’hora de crear grans concerts i discos.

  L’objectiu d’aquest curs és que aprenguis a utilitzar les eines bàsiques per captar un senyal, processar-la fins a obtenir la màxima qualitat de la mateixa.

  Sabràs analitzar cada situació de manera que, fent una ullada a l’equip de què disposis li puguis treure el màxim rendiment.

  Estàs interessat?

  Posa’t en contacte amb nosaltres donant clic a «Demanar Informació» i rebràs assessoria a totes les seves inquietuds i sobre com registrar-te a el programa.

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS DE DISC-JOCKEY PROFESIONAL

  Con el curso de Disc-Jockey Profesional aprenderás todo lo necesario sobre los distintos tipos de mezclas y la estructura musical, sobre las herramientas, los equipos, los componentes y los programas más comunes que utiliza un disc-jockey en su día a día.

  El curso pone a tu alcance todas las herramientas necesarias para que te conviertas en un DJ de éxito.

  Con un programa eminentemente práctico obtendrás conocimientos técnicos, artísticos y promocionales, que marcarán tu trayectoria profesional en el mundo de la música.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.