Saltar al contenido

Curs de Monitor de Lleure 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Monitor d’Oci i Temps Lliure

  Et fascina el món de el temps lliure i vols formar-te per dedicar-t’hi? Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

  Treballaràs La comunicació, Tècniques i dinàmica de grups, Dinàmiques de grups, Activitats d’oci i temps lliure, Àmbits i contextos d’intervenció, Activitats a la natura … entre molts altres conceptes. Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Inscriu-te ara mateix amb Emagister.com, i comença a prendre les teves classes des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Especialista Universitari en temps lliure

  L’Especialista Universitari en temps lliure (35 crèdits ECTS) dissenyat per Institut d’Alts Estudis Especialitzats SERCA ofereix als l’alumnat els coneixements, destreses i eines més actualitzades en aquest àmbit. Proporciona la visió més actualitzada en aquest camp, donant a conèixer les estratègies i tècniques adequades per a l’organització i desenvolupament de projectes d’oci i temps lliure per a la població infato-juvenil.

  L’Especialista Universitari en temps lliure d’Institut Serca, proporcionarà a l’alumnat una titulació pròpia de la prestigiosa Universitat Sant Jordi.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Tècnic superior en animació sociocultural i turística

  Elaborar projectes d’intervenció sociocultural a partir de la informació obtinguda de l’context i les persones destinatàries incorporant la perspectiva de gènere.

  Dissenyar espais, estratègies i materials de promoció i difusió de projectes d’intervenció sociocultural, aplicant els avenços tecnològics de l’àmbit de la comunicació.

  Organitzar departaments, programes i activitats d’animació sociocultural i turística gestionant la documentació i els recursos així com el finançament i el control de l’pressupost assignat.

  Crear, dinamitzar i supervisar equips de monitors / es en projectes d’intervenció sociocultural, organitzant-los en funció de les activitats.

  Dissenyar, implementar i avaluar activitats lúdiques, culturals i físicorecreativas seleccionant les estratègies metodològiques, organitzant els recursos i manejant els equips i mitjans tècnics necessaris per al seu desenvolupament.

  Organitzar i gestionar els serveis d’informació juvenil, realitzant activitats d’orientació, informació i dinamització que atenguin les necessitats i demandes de les persones d’aquest sector de població.

  Dissenyar, implementar i avaluar activitats socioeducatives dirigides a la població juvenil, afavorint la igualtat d’oportunitats i aplicant els principis de l’educació no formal.

  Dinamitzar grups aplicant tècniques participatives i de dinamització, gestionant els conflictes i promovent el respecte i la solidaritat.

  Aplicar els protocols establerts en matèria de primers auxilis en situacions d’accident o emergència

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.