Saltar al contenido

Curs de Monitor de Lleure Online 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu

  Et encanta estar a l’avantguarda en el camp que t’apassiona?

  No esperis més, aquest curs de Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu, ofert per Emagister i impartit per Formació Universitària, inclou en el seu temari les últimes novetats en aquest camp d’àmplia demanda comercial.

  Aquest professional s’encarrega d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció.

  Aquest diploma compta amb el reconeixement de la Universitat Nebrija, la qual cosa, sens dubte s’incrementarà substancialment el seu currículum professional.

  La varietat de coneixement que adquiriràs et permetrà assolir un alt nivell competitiu en aquest àmbit.

  Comunica’t amb Emagister, a través d’emagister.com i adquireix tota la informació que necessites sobre aquest i tants cursos com siguin del teu interès.

  No oblidis que el coneixement és la teva millor arma!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Màster en temps lliure. Campaments, Càmping i Aules de Natura + Titulació Universitària

  L’objectiu de l’portal formatiu d’Emagister és aconseguir que et desenvolupis professionalment i abast els teus objectius, a través d’un sistema de formació orientat a brindar entreteniment i oci en temps lliure en campaments, a través de programes de qualitat superior, desenvolupat per Euroinnova Business School , aprofundint en educació ambiental, activitats a l’aire lliure, dinàmiques de grup i planificació de jocs de competència entre d’altres.

  El contingut d’aquest programa es basa en mòduls amb les seves unitats didàctiques que et preparen per planificar campaments a l’aire lliure, definint les rutes i les tècniques a seguir, dissenyant programes d’animació esportiva, combinats amb creativitat i jocs lúdics, vetllades i educació ambiental, desenvolupant entre els integrants habilitats socials i d’integració, recolzant-se en tècniques pròpies d’aquest àmbit, d’acord a l’edat dels participants.

  Tot l’anterior es desenvolupa durant el transcurs de el curs seguint un marcat itinerari d’aprenentatge, orientat a obtenir un mestratge en educació infantil.

  Si estàs interessat en realitzar aquesta formació, fes click al botó «demanar informació», perquè els assessors es posin en contacte amb tu i et ofereixin l’assessoria que busques resolent les inquietuds que tinguis.

  No deixis escapar aquesta oportunitat!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Tècnic Superior en Ensenyament i Animació socioesportiva (TEAS)

  Vols dedicar-te professional a l’esport? T’agradaria desenvolupar la teva carrera professional en aquest sector?

  La seva metodologia presencial et permetrà treure-li el màxim partit a l’professorat, així com comptar amb un correcte assessorament durant els estudis.

  A més, també comptaràs amb companys sobre els quals respaldarte.

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú se subdivideix al seu torn en diferents apartats, per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

  Treballaràs la Valoració de la condició física i intervenció en accidents, Planificació de l’animació socioesportiva, Jocs i activitats físiques recreatives i d’animació turística … entre molts conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Si et convenç aquesta oferta formativa i estàs interessat en deixar d’estar desactualitzat i convertir-te en un professional, ara podràs obtenir un títol que t’acredita en aquesta competència, contínua en Emagister i aconsegueix més informació a través de el botó que es troba en aquesta pàgina de descripció de el curs.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.