Saltar al contenido

Curs de Monitor de Lleure 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Monitor d’Oci i Temps Lliure

  Opció a Finançament fraccionad.

  Et fascina el món de el temps lliure i vols formar-te per dedicar-t’hi?

  Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs a «Monitor d’Oci i Temps Lliure», ofert pel centre Implika Online i ubicat dins del catàleg formatiu d’Emagister.

  Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

  Treballaràs La comunicació, Tècniques i dinàmica de grups, Dinàmiques de grups, Activitats d’oci i temps lliure, Àmbits i contextos d’intervenció, Activitats a la natura … entre molts altres conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Inscriu-te ara mateix amb Emagister.com, i comença a prendre les teves classes des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Monitor d’Activitats de temps lliure

  Ets conscient de les portes que s’obren gràcies a el coneixement i la formació contínua?

  En aquest cas, aquestes en el lloc indicat!

  L’equip de YaEstudio portem per a tu aquesta formació en Monitor d’Activitats de temps lliure que t’ajudarà a seguir creixent i obrir-te cada vegada més portes en el món laboral.

  No ho pensis més i aprofita ara aquesta oportunitat de formar-te o certificar els teus coneixements per millorar la teva exercici professional.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Màster en Animació Cultural

  Ja pots estar a l’avantguarda en formació amb el programa Màster en Animació Cultural, on adquiriràs les competències per desenvolupar-te professionalment, aprofita està oportunitat que et brinda el Directori d’Emagister i inscriu-te en aquest curs.

  L’ocupació de l’animació sociocultural afavoreix l’estimulació cap a l’adquisició de nous coneixements, cap a estils de vida més saludables, i afavoreix l’equilibri tant físic com psíquic de la persona.

  L’animació sociocultural ha de proporcionar unes estratègies i mecanismes que afavoreixin el desenvolupament, el descans, la diversió, la recreació i la comunicació amb l’entorn.

  L’animació sociocultural és diversa, cada grup social o monitor ha de posseir una animació d’acord amb les característiques.

  Mitjançant els continguts proposats, adquirirà competències de l’Màster en Animació Cultural, on t’endinsaràs en les eines tècniques i procedimentals fonamentals per dissenyar i dur a terme els projectes d’intervenció socioeducativa en aquest àmbit, també per a la gestió de programes d’activitats culturals, d’oci i de temps lliure i en la dinamització de grups i resolució de conflictes.

  Si vols conèixer més detalls omple el formulari, fent clic al botó «Demanar Informació» i no et perdis l’oportunitat de créixer professionalment.

  El teu moment és ara!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.