Saltar al contenido

Curs de Mindfulness 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Control de l’estrès – on line

  Aprèn a gestionar l’estrès en qualsevol àmbit de la teva vida amb aquest interessant programa. Emagister ha afegit a la seva completa oferta acadèmica, un interessant curs de Control de l’Estrès, amb el qual podràs adquirir l’equilibri que et portarà a obtenir els millors resultats cada dia.

  Durant el desenvolupament de la formació, podràs aprendre a delegar tasques o aprendre la importància de l’assertivitat o resiliència, són claus per a l’aprenentatge i auto-control de l’estrès, sabràs analitzar els conceptes bàsics de l’estrès per a una adequada comprensió, els àmbits d’aparició , a més dels mètodes i estratègies per a la seva necessària gestió, entre molts altres conceptes de vital importància perquè puguis adoptar rutina diària.

  A més, obtindràs una titulació que t’ajudarà a destacar sobre els altres competidors en l’àmbit laboral, tindràs accés a una borsa d’ocupació a nivell nacional i internacional que t’ajudarà a contactar amb empreses que busquen personal qualificat per als seus llocs vacants.

  Amplia les teves oportunitats i controla la teva espais personals i de treball. Sol·licita més informació sobre aquest programa, a través de Emagister.com.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Control de l’estrès (AMB PRÀCTIQUES)

  Et fascina el món de l’creixement personal i vols formar-te per dedicar-t’hi?

  Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest programa és per a tu.

  Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  Treballaràs L’estrès laboral, Reducció i prevenció de l’estrès, Hàbits de vida, Actitud mental positiva, Tips per prioritzar, Eines … entre molts d’altres conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Si necessites més informació pots posar-te en emagister.com i demanar-sense compromís, un comercial t’atendrà. També contestarà qualsevol dubte que et pugui sorgir.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs Superior de Mindfulness

  El Mindfulness es considera una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació i diverses tècniques de relaxació.

  Durant el curs, ofert a través d’Emagister, podràs adquirir coneixements teòrics i pràctics sobre les àrees terapèutiques, en les quals el Mindfulness ha demostrat la seva vàlua.

  Al llarg dels sis mòduls en què es divideix de el curs, obtindràs les eines que et permetran conèixer les diferents vies de pràctica el mindfulness, a partir d’una explicació setmanal.

  Així mateix, seràs capaç tant d’entendre quins efectes causa la pràctica d’aquesta filosofia com d’aplicar el mindfulness terapèuticament en molts casos, com per exemple en un depressió.

  Gràcies a la fantàstica metodologia en línia de el curs, podràs estudiar còmodament de la manera que millor s’adapti al teu horari, de manera que podràs compaginar els estudis amb la teva vida diària i el teu treball.

  A més, titulació acreditativa, de Deusto Salut. Per a més informació ingressa en emagister.com i un comercial es posarà en contacte amb tu per solucionar tots els teus dubtes i oferir-te la informació que necessitis.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.