Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.
Dietètica i nutrició + Inclou: Curs de Manipulador d’Aliments
Si vols complementar els teus coneixements actuals i adquirir aquelles competències per abordar els reptes professionals, aquesta és la teva oportunitat, Emagister et presenta un complet curs en Dietètica i nutrició + Inclou: Curs de Manipulador d’Aliments, ofert per l’Institut Europeu de Nutrició i Salut.
Aquest curs de Dietètica i nutrició, et prepara desenvolupant els coneixements en seguretat alimentària, el sistema APPCC i la manipulació d’aliments.
T’endinsaràs en el marc normatiu i coneixeràs la cadena epidemiològica, els sistemes de vigilància i les instal·lacions de risc.
També aprendràs la cadena alimentària, les nocions de valoració nutricional i les recomanacions alimentàries, portant a terme un nou enfocament de l’control basat en la prevenció i els sistemes d’autocontrol.
D’altra banda, aprofundiràs en els aspectes tècnic-sanitaris específics dels aliments d’alt risc, entre altres conceptes.
Si estàs interessat i necessites informació fes click al botó de «Demanar informació» i els nostres assessors es contactaran en contacte amb tu per resoldre les teves inquietuds.
Cuina i Gastronomia – A distància
Borsa de treball
Vols dedicar-te professionalment a la cuina?
En aquest curs Emagister publica aquest increïble curs en cuina i gastronomia impartit per Foment Professional, el qual està orientat a les persones interessades en aquest sector o per a aquelles que desitgen adquirir coneixements propis en aquesta formació.
Els alumnes estaran en capacitat de gestionar i donar suport a la operació gastronòmica, considerant els RRHH, les instal·lacions, les tècniques i la creació de plats forts elaborats i de begudes alcohòliques i no alcohòliques.
El contingut d’aquest programa es basa en 3 mòduls amb les seves unitats formatives on l’alumne aprendrà sobre: cuina professional, organització interna, dietètica i nutrició, matèries primeres, salses, postres, cuina internacional, preparacions, conservació i maneig de residus.
Aprofita aquesta oportunitat de formar-te a través d’Emagister i aconsegueix un títol que t’obrirà les portes a l’èxit professional.
DEPENDENT DE FRUITERIA + ENCARREGAT DE FRUITERIA
Capacita’t i supera els teus límits amb la formació del programa de Dependent de Fruiteria + Encarregat de Fruiteria, que s’afegeix a l’catàleg de l’Directori d’Emagister i que imparteix l’Escola Des Arts, on et dóna l’oportunitat de millorar el teu nivell de professionalitat.
Així és, desenvolupa els coneixements de el curs Dependent de Fruiteria + Encarregat de Fruiteria, on podràs adquirir les habilitats necessàries per conèixer i diferenciar els productes de fruiteria, aplicar mesures adequades d’higiene i seguretat en fruiteries, així com organitzar correctament les tècniques de venda que es poden aplicar en fruiteries.
També estaràs capacitat en les fruites i les hortalisses en la cadena alimentària, així com l’aprofundiment en els aspectes tècnic-sanitaris específics de sector hortofructícola.
A més, coneixeràs els sistemes d’autocontrol APPCC i GPCH propis de el sector hortofructícola i la traçabilitat i importància de documentació en sistemes d’autocontrol.
Coneix estàs i altres competències de el programa, seguint les instruccions al botó demanar informació i els nostres assessors es posaran en contacte amb tu, no deixis passar aquesta oportunitat que et brinda Emagister.com
Preguntas frecuentes:
Com em puc apuntar a un curs del INEM?
Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.
Per que serveix formarse amb l’INEM?
El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.
Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?
Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.