Saltar al contenido

Curs de Manipulació d’Aliments Online 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Dietètica i nutrició + Inclou: Curs de Manipulador d’Aliments

  Si vols complementar els teus coneixements actuals i adquirir aquelles competències per abordar els reptes professionals, aquesta és la teva oportunitat, Emagister et presenta un complet curs en Dietètica i nutrició + Inclou: Curs de Manipulador d’Aliments, ofert per l’Institut Europeu de Nutrició i Salut.

  Aquest curs de Dietètica i nutrició, et prepara desenvolupant els coneixements en seguretat alimentària, el sistema APPCC i la manipulació d’aliments.

  T’endinsaràs en el marc normatiu i coneixeràs la cadena epidemiològica, els sistemes de vigilància i les instal·lacions de risc.

  També aprendràs la cadena alimentària, les nocions de valoració nutricional i les recomanacions alimentàries, portant a terme un nou enfocament de l’control basat en la prevenció i els sistemes d’autocontrol.

  D’altra banda, aprofundiràs en els aspectes tècnic-sanitaris específics dels aliments d’alt risc, entre altres conceptes.

  Si estàs interessat i necessites informació fes click al botó de «Demanar informació» i els nostres assessors es contactaran en contacte amb tu per resoldre les teves inquietuds.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Cuina i Gastronomia – A distància

  Borsa de treball

  Vols dedicar-te professionalment a la cuina?

  En aquest curs Emagister publica aquest increïble curs en cuina i gastronomia impartit per Foment Professional, el qual està orientat a les persones interessades en aquest sector o per a aquelles que desitgen adquirir coneixements propis en aquesta formació.

  Els alumnes estaran en capacitat de gestionar i donar suport a la operació gastronòmica, considerant els RRHH, les instal·lacions, les tècniques i la creació de plats forts elaborats i de begudes alcohòliques i no alcohòliques.

  El contingut d’aquest programa es basa en 3 mòduls amb les seves unitats formatives on l’alumne aprendrà sobre: cuina professional, organització interna, dietètica i nutrició, matèries primeres, salses, postres, cuina internacional, preparacions, conservació i maneig de residus.

  Aprofita aquesta oportunitat de formar-te a través d’Emagister i aconsegueix un títol que t’obrirà les portes a l’èxit professional.

  Per accedir al curs fes click aquí

  DEPENDENT DE FRUITERIA + ENCARREGAT DE FRUITERIA

  Capacita’t i supera els teus límits amb la formació del programa de Dependent de Fruiteria + Encarregat de Fruiteria, que s’afegeix a l’catàleg de l’Directori d’Emagister i que imparteix l’Escola Des Arts, on et dóna l’oportunitat de millorar el teu nivell de professionalitat.

  Així és, desenvolupa els coneixements de el curs Dependent de Fruiteria + Encarregat de Fruiteria, on podràs adquirir les habilitats necessàries per conèixer i diferenciar els productes de fruiteria, aplicar mesures adequades d’higiene i seguretat en fruiteries, així com organitzar correctament les tècniques de venda que es poden aplicar en fruiteries.

  També estaràs capacitat en les fruites i les hortalisses en la cadena alimentària, així com l’aprofundiment en els aspectes tècnic-sanitaris específics de sector hortofructícola.

  A més, coneixeràs els sistemes d’autocontrol APPCC i GPCH propis de el sector hortofructícola i la traçabilitat i importància de documentació en sistemes d’autocontrol.

  Coneix estàs i altres competències de el programa, seguint les instruccions al botó demanar informació i els nostres assessors es posaran en contacte amb tu, no deixis passar aquesta oportunitat que et brinda Emagister.com

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.