Saltar al contenido

Curs de Manipulació d’Aliments Barcelona 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Carnet + Certificat Manipulador d’Aliments

  El Curs de Manipulador d’Aliments sense registres i; si aproves l’examen, pots obtenir o renovar el carnet de manipulador d’Aliments o Certificat Acreditatiu amb validesa davant les autoritats sanitàries de tot Espanya.

  L’accés a el curs i a l’examen de manipulador és gratuït. Abonaràs només l’emissió de l’títol acreditatiu.

  HIGIAS ALIMENTARIA® – Qualitas Alimentària Projecte SLU és una empresa especialitzada en la capacitació i certificació de Manipuladors d’Aliments en què milers d’alumnes / as de tot Espanya han confiat i confien la seva formació a dia d’avui.

  Complim amb la normativa vigent nacional i europea per a impartir el curs de manipulador d’aliments i acreditar aquesta formació a través de l’corresponent certificat o carnet.

  La formació com a Manipulador d’Aliments i la seva corresponent acreditació, certificació o carnet és d’obligat compliment en tota la Unió Europea per als treballadors de l’hostaleria i de qualsevol altre sector alimentari segons el Reglament Europeu EC 852/2004.

  El Certificat o Carnet que emetem, a través d’aquest curs online, té validesa oficial tant a Espanya com en qualsevol país de la UE.

  Podràs aconseguir el carnet de manipulador en minuts i millorar la teva competència professional.

  Curs de Manipulador d’Aliments Multisectorial: Nivell Alt Risc dissenyat per professionals.

  El nostre equip està format per Tecnòlegs d’Aliments i Veterinaris amb més de 14 anys d’experiència en Sanitat i Salut Pública.

  A dia d’avui, treballem de la mà de grans i petits establiments alimentaris per a subministrar aliments segurs i conforme la legislació vigent.

  El nostre manual no és una simple recopilació d’informació sobre seguretat en el sector alimentari.

  En ell, descrivim normes d’higiene i pràctiques realistes i sempre conforme les directrius fixades per l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) i el seu punt focal a Espanya, Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

  L’ampli i variat contingut del nostre Curs de Manipulador d’Aliments fa que aquesta formació i el seu certificat o carnet sigui apropiat per a tots els manipuladors de qualsevol sector alimentari.

  Carnet i Certificat ACTUALITZAT

  Estem orgullosos de dir que actualitzem el nostre curs diàriament, ja que treballem per i amb establiments alimentaris de tota índole.

  Estem en contacte permanent amb Inspectors de Sanitat, tant locals, de la Comunitat Autònoma, com de Salut Portuària en Llocs d’Inspecció Fronterer o P.I.F.

  No dubtis a contactar-nos per qualsevol qüestió que et pogués sorgir.

  Els professionals que han dissenyat el curs et respondran directament sense gestors de formació, acadèmies intermediàries, administradors, secretàries, etc.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Manipulador d’Aliments

  El nostre curs s’adapta a tots els horaris.

  Així, pots fer el curs en qualsevol moment (caps de setmana i festius també) i rebràs el teu certificat a moment, sense importar l’hora o el dia que sigui.

  De la mateixa manera, oferim atenció a client de dilluns a divendres (de 9 a 21 hores), per si et sorgeix algun dubte.

  Només has de seguir aquests 3 simples passos:

  Pas 1: Llegir el temari
  Us oferim el curs en còmodes resums, però també estès i, fins i tot, complet en format PDF de tal manera que t’ho pots descarregar a l’ordinador i consultar sense presses.
  Pas 2: Fer l’examen
  En el moment en que estiguis preparat, pots fer el nostre examen en línia. Hauràs encertar totes les 10 preguntes per aprovar, encara que tindràs la possibilitat de fer l’examen tantes vegades necessitis.
  Pas 3: Sol·licitar el certificat
  En el moment d’aprovar l’examen podràs sol·licitar que t’enviem automàticament el teu certificat per email i fins i tot que te l’enviem també a casa.
  Ja no hi ha més passos a seguir.

  De tota manera tingueu present que si et sorgís algun dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres de dilluns a diumenge. Estarem feliços d’atendre’t.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Manipulador d’Aliments: Introducció

  La majoria de les vegades el manipulador d’aliments és el que intervé com a vehicle de transmissió d’aquestes malalties, amb la qual cosa és important que tinguem en compte el gran paper que juguem en la prevenció.

  La formació dels manipuladors d’aliments és obligatòria i et permetrà obtenir un certificat que et acreditarà com a manipulador, i us permeten treballar en l’àmbit alimentari.

  Encara que no és obligatori, sí que és recomanable renovar el certificat cada 4 anys, i actualitzar-se segons el lloc de treball. La pròpia empresa hauria d’oferir una formació específica del seu sector.

  Un manipulador d’aliments és tota persona que, per la seva activitat laboral, té contacte directe amb els aliments durant qualsevol de les seves fases fins que arriba a el consumidor final.

  Això inclou durant: la seva preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

  Aquest curs formatiu et capacitarà per exercir funcions de manipulació d’aliments, i hauràs de ser responsable amb aquesta informació, ja que de tu depèn la salut de molts consumidors.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.