Saltar al contenido

Curs de Llengua Catalana Nivell A 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Catalá A2

  Ara amb Emagister pots seguir millorant els teus coneixements de llengua catalana gràcies a aquest curs de Català A2 que posem al teu abast.

  Amplia els teus nocions sobre gramàtica i vocabulari, millorant la teva escriptura, la teva comprensió lectora o expressió verbal, entre altres coses.

  No t’ho perdis!

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS CATALÀ: NIVELL A2 CATALÀ

  Curs dirigit a persones amb coneixements escassos de català que aspiren a comunicar-se en situacions senzilles que exigeixen un intercanvi simple i directe d’informació sobre temes de necessitat immediata.

  Prepara per al certificat A2 de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Catalá A1

  Ja tens a la teva disposició una completa iniciativa formativa de 250 hores que et permetrà endinsar-te en l’estudi de qüestions relacionats amb aquest idioma gràcies a Delena Formació.

  Es tracta del curs de Català A1 a distància, amb el qual podràs formar-te al teu ritme, sense necessitat d’assistir a classe o complir horaris.

  Després matricular rebràs el material didàctic directament a casa teva i comptaràs amb el suport d’un tutor personal sempre que ho necessitis. No esperis més i aconsegueix el teu curs ara!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.