Saltar al contenido

Curs de Llengua Catalana Nivell A 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice

  Catalá A2

  Ara amb Delena Formació pots seguir millorant els teus coneixements de llengua catalana gràcies a aquest curs de Català A2 que posem al teu abast.

  Amplia els teus nocions sobre gramàtica i vocabulari, millorant la teva escriptura, la teva comprensió lectora o expressió verbal, entre altres coses.

  No t’ho perdis!

  CURS CATALÀ: NIVELL A2 CATALÀ

  Curs dirigit a persones amb coneixements escassos de català que aspiren a comunicar-se en situacions senzilles que exigeixen un intercanvi simple i directe d’informació sobre temes de necessitat immediata.

  Prepara per al certificat A2 de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

  Catalá A1

  Ja tens a la teva disposició una completa iniciativa formativa de 250 hores que et permetrà endinsar-te en l’estudi de qüestions relacionats amb aquest idioma gràcies a Delena Formació.

  Es tracta del curs de Català A1 a distància, amb el qual podràs formar-te al teu ritme, sense necessitat d’assistir a classe o complir horaris.

  Després matricular rebràs el material didàctic directament a casa teva i comptaràs amb el suport d’un tutor personal sempre que ho necessitis. No esperis més i aconsegueix el teu curs ara!

  Preguntas frecuentes:

  Com em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per que serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.