Saltar al contenido

Curs de la Dona 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

PLA D’IGUALTAT. DESENVOLUPAMENT, IMPLANTACIÓ, SEGUIMENT I AVALUACIÓ

Aquest curs permetrà la creació d’un pla d’igualtat en l’àmbit laboral, i en concret en les empreses, per aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre les treballadores i els treballadors i per eradicar qualsevol tipus de discriminació laboral.

Curs pràctic sobre violència de gènere: marc jurídic i protocols d’actuació

avantatges
Organitza el teu temps de formació com vulguis, sense horaris fixos
Podràs accedir a l’contingut de el curs sempre que vulguis, les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana.
Detalls
La Violència de Gènere és un fenomen d’importància crucial en la societat actual, ja que, gairebé diàriament ocorren agressions contra dones en diversos àmbits. Aquest curs ofereix una formació pràctica en Violència de Gènere, coneixent el marc jurídic i els protocols d’actuació.

Intervenció social amb dones immigrants

Aproximació a l’col·lectiu de dones immigrants com a població en risc d’exclusió, anàlisi de les necessitats de la dona immigrant, marc jurídic bàsic i polítiques socials, atenció a la dona immigrant, la intervenció en la societat d’acollida, intervenció en l’àmbit laboral i intervenció en l’àmbit de la violència de gènere

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes