Saltar al contenido

Curs de Ioga 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Monitor de Ioga Infantil Professional

Converteix-te en un especialista en Monitor de Ioga Infantil i adquireix amplis coneixements que et seran de gran utilitat en matèries i aspectes relacionats amb l’àrea de les tècniques de ralajación infantil.

El curs consta de diversos blocs amb diferents temàtiques. Entre ells destaquem el d’Estructura i funcionament de el cos humà (on estudiaràs l’aparell locomotor entre d’altres), Relaxació infantil (en el qual aprendràs l’ansietat, estrès, els nens i l’estrès, etc …,), els Procediments i postures de el ioga infantil (on coneixeràs les asanes de ioga infantil, estructura d’una sessió de ioga, salutació, relaxació inicial …).

En definitiva, es tracta d’un curs molt complet i especialitzat que t’ajudarà a convertir-te en un autèntic expert en aquest camp en el qual hi ha una constant demanda de treball qualificat.

MONITOR DE IOGA INFANTIL PROFESSIONAL

Capacítate y supera tus límites con la formación sobre yoga infantil que se suma al catálogo de Emagister y que imparte San Anastasio International School, dándote la oportunidad de mejorar tu perfil y nivel académico, enfocándote en brindar a los niños técnicas de respiración y relajación, para minimizar el estrés que algunos padecen, mediante algunas posturas especiales.

El contenido de este programa se basa en 3 módulos con sus estructura, acción y fisiología de los músculos y las distintas técnicas orientadas en obtener relajación combinando los beneficios de la musicoterapia con el movimiento y los masajes con el poder del tacto, para lograr potenciar la concentración de los niños, a través de la función auditiva y la quiromancia.

No esperes más e inscríbete ahora mismo para acceder rápidamente al contenido de este curso Recibe toda la información a través de emagister.com y empieza ahora.

POSTGRADO DE MONITOR DE YOGA TERAPÉUTICO

Sabies que pots obtenir una titulació com a monitor de ioga terapèutic? A través d’Emagister és possible, el qual és impartit per Sant Anastasi International School, on podràs aprofundir en la fisiologia i morfologia òssia i muscular, per tal de crear programes terapèutics orientats a millorar la concentració, l’equilibri ment-cos i la postura .

Prepara’t amb el contingut d’aquest programa proposat a través de 5 mòduls amb les seves unitats didàctiques que et permetrà enfortir els teus coneixements a més de sistema ossi muscular i de l’anatomia regional, en els sistemes circulatori i nerviós, realitzant avaluacions prèvies a la programació d’una rutina d’exercicis, per tal de mantenir controlada la biomecànica i les diferents postures d’aquesta disciplina.

Emagister, líder en formació virtual, et brinda l’oportunitat d’aprendre de forma fàcil i pràctica, desenvolupant aquest increïble programa. No deixis passar aquesta increïble oportunitat i sol·licita informació ja mateix.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes