Saltar al contenido

Curs de Html 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

MÀSTER EN CONFECCIÓ I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB

Emagister i Select Business School, et donen la l’opció d’aquesta formació com a Màster en confecció i publicació de pàgines web, el qual ha estat creat per experts i pensat per a formar professionals com tu, que vulguin elevar el seu valor i superar els seus límits.

El curs es compon de tres mòduls o parts, en què s’aprenen temes relacionats amb el món modern digital, estudiant específicament tot el necessari per a construcció de pàgines web, sobre la integració de components de programari en pàgines web i sobre la publicació final de les pàgines a la web. Així mateix, tot el contingut de l’màster, podrà ser gestionat per l’estudiant, a través d’una plataforma virtual, oferta per l’escola, o a distància, amb el desenvolupament de material físic, prèviament enviat, per facilitar l’estudi de tots els alumnes.

Per tots aquests avantatges, et convidem a que facis part d’aquesta capacitació i enfortint i actualitzant el teu perfil, per obtenir el càrrec que busques o la independència financera que esperes.

Màster Expert en Disseny de Pàgines Web

Crea els millors portals digitals, amb aquest Màster en Disseny web que ha dissenyat el centre Educa Business School, el qual podràs estudiar de manera virtual, amb assessoria personalitzada i els millors professors en aquesta matèria. Per conèixer tots els detalls ingressa a emagister.com.

Amb aquest programa en línia té com a objectiu brindar als seus estudiants les millors habilitats per al disseny i la creació d’una pàgina web, on a més de tenir en compte els aspectes informàtics es consideri l’experiència de l’usuari perquè sigui un disseny amb aspectes d’usabilitat , sigui agradable i cridaner. Per això el pla d’estudis està pensant, en donar a conèixer els fonaments bàsics de el disseny gràfic, on s’estudiï, el color, la tipografia, la maquetació, l’edició de fotografia i altres aspectes necessaris per crear els millors llocs web.

Si vols aprendre sobre aquest tema no deixis passar aquesta oportunitat i inscriu-te en el nostre programa, ara mateix.

Especialista Frontend. Javascript i Bootstrap- Online

Aquest curs pràctic està dissenyat per especialitzar-te en la realització de tot tipus d’entorns web com pàgines, llocs i aplicacions. Aprendràs com sortir-te’n amb els llenguatges bàsics de maquetació HTML5 i CSS3 i agregar l’animació i la funcionalitat a través dels frameworks Angular i JavaScript.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes