Saltar al contenido

Curs de Fotografie Cluj 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Fotografia Cluj

  Curs de fotografia als tallers ILBAH: recomanat per a aquells que vulguin iniciar una carrera en el camp o per als entusiastes de l’excés i els amants de la bellesa. 

  Aprèn les regles i experimenta, desenvolupa la teva tècnica, captura el marc perfecte, prem el botó i activa emocions.

  Aprendràs, amb fotògrafs professionals, quins són els secrets de les dues grans vessants de la fotografia: la tècnica fotogràfica i l’ art fotogràfic. 

  El Curs de Fotografia organitzat per ILBAH Workshops està autoritzat pel Ministeri de Treball i el Ministeri d’Educació. Així, després de graduar-vos, obtindreu un diploma acreditat amb el qual podreu exercir com a fotògraf tant a nivell nacional com internacional.

  Per què un curs de fotografia als tallers ILBAH?

  El curs de fotografia està dissenyat segons una estructura única, de manera que, en només dos mesos del curs, passareu de la història de la fotografia i els principis de funcionament de la càmera, a l’estudi de la imatge i la llum, arribant al final per aconseguir fotografies fàcilment professionals, ja sigui fotografia de retrat o de natura, fotografia d’estudi, fotografia d’esdeveniments, fotografia de productes o fins i tot moda. 

  Fareu la pràctica al nostre estudi equipat amb tot l’equip i la tècnica necessaris per a una experiència d’aprenentatge agradable i completa. 

  Atenció! 

  Com qualsevol fotògraf apassionat o futur,els participants del curs han de portar la seva pròpia càmera DSLR o sense mirall.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Fotografia Cluj 

  Curs de Fotografia Cluj | Bucarest | Ploiești als tallers ILBAH

  Ara podeu fer un curs de fotografia de Cluj: tècnica i art fotogràfic. Escriu la teva història, captura el moment i captura records! 

  Els fotògrafs professionals us ajudaran a desenvolupar la vostra tècnica , a alimentar la vostra passió , a entrenar la vostra imaginació i a descobrir el vostre estil personal. 

  El Curs de Fotografia organitzat per ILBAH Workshops té lloc segons un programa especial , que inclou tant la part relacionada amb l’ art fotogràfic com la part tècnica de les coses. 

  Al final del Curs de Fotografia, obteniu un Diploma de Fotògraf Acreditat. 

  Curs de fotografia (acreditat): captureu el moment i mostreu al món què podeu i qui sou!

  Les imatges parlen del fotògraf i del que vol transmetre. Impressiona els teus amics amb bones fotos o, fins i tot, comença una carrera al camp. 

  Cada participant del curs de fotografia es mou amb expectatives i desitjos diferents. Alguns volen especialitzar-se en fotografia d’ esdeveniments , fotografia d’estudi , altres en paisatges i retrats o fotografia de viatges . 

  No importa quin sigui el vostre objectiu, els formadors de ILBAH Workshop Photographers us ajudaran a assolir-lo.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de fotògraf

  Competències adquirides:

  • SUBMINISTRAMENT DE MATERIALS I EQUIPS ESPECÍFICS;
  • PLANIFICACIÓ DE L’ACTIVITAT;
  • RECOLLIDA DE DADES NECESSÀRIES PER A LA REALITZACIÓ D’OBRES FOTOGRÀFIQUES;
  • PREPARACIÓ DEL LLOC DE FOTOGRAFIA;
  • ÚS D’EQUIPAMENT FOTOGRÀFIC;
  • FOTOGRAFIA / EXECUCIÓ DE FOTOGRAFIES;
  • TRACTAMENT DE FOTOGRAFIA CONVENCIONAL BRUTA;
  • TRACTAMENT I ACABAT DE LA FOTOGRAFIA DIGITAL.

  Tipus de certificat emès:

  Després de graduar-se a l’examen final, al cap de 30 dies des de la data de l’examen final, se us lliurarà el certificat de graduació emès pel Ministeri de Treball, Solidaritat Social i Família i el Ministeri d’Educació i Investigació, a través del CNFPA – Consell Nacional per a la Formació Professional d’Adults Formació, en què es registraran les dades personals, el tipus de curs que heu graduat i la mitjana de graduació. 

  El certificat s’acompanyarà d’un annex, en el qual es registren les competències adquirides, d’acord amb la norma ocupacional específica de l’ocupació per a la qual heu graduat el curs. 

  El certificat de qualificació d’aquest tipus és l’únic certificat reconegut a nivell nacional i internacional, d’acord amb la legislació vigent.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.