Saltar al contenido

Curs de Fotografia Girona 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Graduat en fotografia

  T’agradaria aprendre les habilitats, aptituds i coneixements necessaris per a ser un expert en fotografia?

  Si és així, has de saber que Emagister t’ofereix la possibilitat de realitzar el curs més apropiat impartit per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya amb un mètode presencial perquè li treguis el major profit.

  El Graduat en Fotografia té una durada de tres anys i la seva finalitat és oferir una formació tècnica i humanística a el futur fotògraf, de manera àmplia i sòlida.

  Al Primer Quadrimestre trobaràs la següent formació: la Il·luminació I, el Laboratori Digital 1, la Imatge i Composició, Tecnologia I, la Foto amb Mòbil. [Si vols més informació sobre els temes que abordaràs en aquest curs us plau aneu a la pestanya anomenada Temari on podràs fer-te una millor idea de el coneixement que rebràs].

  No has de deixar passar aquesta excel·lent oportunitat, recorda que és important que aconsegueixis una qualificació que et permeti incrustarte de manera immediata a l’mercat laboral, dóna clic a el botó d’informació perquè el centre es posi en contacte amb tu, resolguin tots els teus dubtes i iniciïs la teva formació de manera immediata.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Direcció de Fotografia

  L’objectiu d’aquest excel·lent curs a distància proposat per Emagister.com, és proporcionar a l’alumne, els coneixements i les habilitats necessàries per iniciar una carrera com a fotògraf professional o com aficionat avançat. Un curs totalment actualitzat i molt complet, que abasta tots els aspectes de la fotografia.

  El contingut aquesta conformat per 5 mòduls amb les seves unitats formatives i didàctiques, on l’alumne aprendrà sobre:

  Narracion amb imatges, el llenguatge cinematogràfic, equip de rodatge, cinematografia digital, il·luminació, teoria de la color, post producció i edició

  No esperis més i inscriu-te ara mateix amb Emagister.com.

  Comença a prendre les teves classes a distància des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris

  Per accedir al curs fes click aquí

  Fotografía Digital

  Avui dia la fotografia digital està en auge ja que en les xarxes socials és un punt important per a cridar la visió dels espectadors, per això Emagister.com t’ofereixen el curs de Fotografia digital, on aprendràs tots els components que has de tenir per fer una captura perfecta.

  Amb aquest curs coneixeràs les tècniques que permeten l’obtenció d’imatges de qualitat des de la captació de la instantània fins als factors externs que influeixen en el procés.

  El curs està dividit en 4 mòduls, els quals podràs veure la història de la fotografia, fotomuntatge, edició, captura i els sistemes d’il·luminació que ha de tenir un estudi.

  Anima’t i no deixis passar aquest estudi tan complet, escriu a la pàgina Emagister.com allà t’atendrem el més aviat possible i resoldrem tots els dubtes que tinguis davant de l’estudi.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.