Saltar al contenido

Curs de Fang 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Curs de Microbiologia de Fangs Actius Industrials

Acció formativa de l’Associació Científica Grup bioindicació Sevilla (GBS)

L’objectiu d’aquest curs de l’GBS és el de presentar un protocol clar i pràctic, que permeti als professionals de sector realitzar assajos necessaris per a l’anàlisi microbiològica de l’fang activat d’EDAR industrials.

La particularitat de cada tipus d’indústria fa necessari una formació específica dels professionals de sector que treballen en EDAR incloses dins d’entorns industrials.

Aquest curs permetrà conèixer a l’alumnat l’estructura biòtica en l’EDAR i la seva implicació en el funcionament de la mateixa, fent especial èmfasi en les depuradores industrials, on s’exposen els coneixements necessaris i experiències pràctiques per facilitar la preparació dels informes biològics de gestió sol·licitats en els plecs d’explotació de les EDAR.

CURS PRÀCTIC D’ANÀLISI I DISCUSSIÓ macroscòpica i microscòpica DE FANGS ACTIUS

Quins són els objectius de el curs?
El curs es presenta com una ampliació pràctica de el curs de bioindicació i Control de procés en EDAR.

Els objectius són l’avaluació de l’estat de el procés biològic d’EDAR i entrenament en tècniques de recompte per al control i seguiment de protistas, metazous i morfotipus filamentosos, i la seva interpretació ecològica en fangs actius.

Qui ho organitza?
L’Aula bioindicació Gonzalo Costa (ABGC), dins el pla de formació específica de el Centre de Formació Permanent (CFP) de la Universitat Politècnica de València (UPV).

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes