Saltar al contenido

Curs de Estètica 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Màster en maquillatge social + màster en maquillatge televisiu i de cinema

  Aquest curs que ara Emagister posen al teu abast, està enfocat a totes aquelles persones que estan dins de el món de l’estètica i busquen especialitzar-se en les noves tècniques de maquillatge o els que vulguin iniciar la seva pròpia línia de negoci.

  D’aquesta manera, amb aquest curs que es compon de cinc mòduls, aprendràs tot el relacionat amb seguretat i salut en el maquillatge integral, tot sobre maquillatge social, maquillatge especialitzat per a mitjans escènics i produccions audiovisuals i tot el que s’ha de conèixer sobre micropigmentació i tatuatge, d’aquesta manera, amb aquesta certificació podràs ser més competitiu en aquest sectory adquirir més experiència en el camp.

  A més, per al seu estudi, pots escollir entre la modalitat a distància, desenvolupant tot material d’estudi prèviament rebut al teu domicili o amb la modalitat online, cursant el 100% de les classes mitjançant la plataforma virtual de l’escola.

  Per això, no perdis l’oportunitat de formar-te en maquillatge i sol·licita més informació i els assessors d’Emagister es contactaran amb tu el més aviat possible.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Estètica

  Opció a Finançament fraccionada.

  Et fascina el món de la imatge personal i vols formar-te per dedicar-t’hi?

  Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte?

  Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs a «Estètica», ofert pel centre Implika Online i ubicat dins del catàleg formatiu d’Emagister. Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  ¡Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

  Treballaràs Tècniques emprades en tractaments d’estètica, La depilació i el massatge, El massatge corporal, El maquillatge, Treballs especials en estètica … entre molts d’altres conceptes.

  Si estàs interessat en realitzar aquesta formació, fes click al botó de «Demanar informació».

  D’aquesta manera, els nostres assessors podran posar-se en contacte amb tu per proporcionar-te tota la informació que necessites.

  No deixis escapar aquesta oportunitat!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de caracterització d’efectes especials

  Aquest curs a distància creat per Emagister.com, es proposa donar-li a l’alumne les eines i tècniques que ensenyin a l’alumne, a aconseguir caracteritzacions a través d’un maquillatge amb acabat professional, que aconsegueixi complir amb les expectatives de la dramatització, exageració o representació dels trets naturals de l’anatomia pròpia de l’ésser humà, abastant àrees com l’envelliment, calbes, els postissos i les ferides.

  El contingut aquesta conformat per 4 mòduls amb les seves unitats formatives i didàctiques, on l’alumne aprendrà sobre: Higiene i seguretat en centres de bellesa, caracterització de dia, caracterització social, fabricació de pròtesis, transformacions, disseny de personatges, efectes especials, materials , llum i so, producció i projecte final.

  No esperis més i inscriu-te ara mateix amb Emagister.com.

  Comença a prendre les teves classes a distància des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.