Saltar al contenido

Curs de Cuina 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Certificat de Professionalitat de Rebosteria

  La història, com sabem, l’escriuen els qui s’atreveixen a fer el pas, lliurar-se amb passió i marcar la diferència.

  Vols ser un d’ells?

  Descobreix el certificat de professionalitat de Rebosteria que porten per a tu, Emagister i MasterD Escoles Professionals.

  Hi ha milers de restaurants, obradors i productors necessiten de persones expertes per endolcir les taules dels comensals i consumidors.

  A través de la metodologia flexible que proposa aconseguiràs els teus objectius didàctics i professionals aprofitant les nostres classes en directe, tallers i seminaris impartits per professionals.

  El temari que es proposa ha estat dissenyat acuradament per un grup d’experts que busquen que desenvolupis perfectament totes les teves habilitats.

  Els conceptes i habilitats que obtindràs, seran la clau per enfrontar-te a el món professional amb fermesa i decisió.

  No deixis passar aquesta excel·lent oportunitat de millorar els teus coneixements, recorda que és important arribar fins al capdamunt de el sistema educatiu, dóna clic a el botó d’informació, perquè el centre es posi en contacte amb tu, resolguin tots els teus dubtes i iniciïs la teva formació d’ manera immediata.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Cuina Mediterrània- amb Pràctiques Garantides

  El Curs de Cuina Mediterrània està dirigit a tots aquelles persones o professionals de sector de la gastronomia que estiguin interessats en especialitzar-se en la preparació, gestió i elaboració de plats basats en els principals productes de la dieta mediterrània.

  Al llarg d’aquesta formació, l’alumne haurà d’estudiar les principals tècniques de cuinat en què es basa aquesta cultura gastronòmica i, a més, aprendrà les bases més utilitzades en la creació i elaboració de plats d’aquesta especialitat culinària.

  D’altra banda, també adquirirà els coneixements necessaris per preparar professionalment les receptes més representatives de la cuina mediterrània, així com les receptes per perfeccionar els principals postres i begudes d’aquest àmbit gastronòmic i els seus principals varietats i modificacions.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Formació Tècnica en cuina

  Si la teva passió és la Cuina converteix-te en professional d’èxit de la mà de jove xef Fran Lopez de 2 estrelles Michelin.

  Cuina des de la base fins a dominar la tècnica i conèixer a fons els productes i la seva aplicació a la cuina. Classes pràctiques.

  Grups reduïts.

  Tallers.

  Pràctica en entorn restaurant Estrella Michelin.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.