Saltar al contenido

Curs de Ceràmica 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  CERÀMICA. MATERIALS, PROCESSOS I SISTEMES DE CONFORMACIÓ

  Amb aquest curs de Ceràmica. Materials, processos i sistemes de conformació l’alumne podrà obtenir tots els coneixements relacionats amb aquest ampli sector. No ho dubtis més i informa’t sense cap tipus de compromís sobre aquest complet curs sense cap tipus de compromís!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs Online en Procés d’Elaboració de Productes de Cantereria Artesanal

  Avantatges:

  Es tracta d’una acció formativa dissenyada per propiciar el foment de les habilitats, coneixements i experiències rellevants per al desenvolupament professional dins de l’àmbit de la temàtica de el curs.

  Amb aquesta formació 100% Online podràs estudiar des de casa i compaginar amb les teves activitats laborals i familiars del dia a dia.

  A l’acabar el curs obtindràs un títol que acreditarà tots els coneixements adquirits.

  Detalls.

  Formació de competència professional amb la qual aprendrà a definir el procés d’elaboració de productes de terrisseria artesanal, a aplicar tècniques de representació gràfica per a definicions de forma, dimensió i aspecte final de peces de terrisseria artesanal, a partir d’informació o projectes daus i determinar tècniques d’elaboració de peces de terrisseria artesanal, tenint en compte la forma i materials que es van a utilitzar per a la seva realització.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Organització de la fabricació de productes ceràmics

  Certificats de Professionalitat.

  Amb el curs d’Organització de la fabricació de productes ceràmics a distància, de Delena Formació, pots preparar de cara a un procés d’acreditació de competències per aconseguir el corresponent certificat de professionalitat.

  D’aquesta manera, pots estudiar a casa els mòduls i unitats formatives contemplades per l’esmentat certificat de professionalitat, com ara l’organització i gestió de la fabricació de pastes ceràmiques, la programació de la producció en indústries de procés o la gestió de la qualitat i mediambiental en indústries de procés, entre d’altres.

  No ho pensis més i demana informació de el curs d’Organització de la fabricació de productes ceràmics a distància i comença a preparar-te per aconseguir el certificat de professionalitat de forma senzilla.

  Com aconseguir un certificat de professionalitat?

  Per poder aconseguir un certificat de professionalitat, i després de saber que es reuneixen els requisits, la persona interessada s’ha de presentar a l’procediment d’avaluació i acreditació de la competència professional, els quals estaran organitzats per cada comunitat autònoma, que són qui tenen les competències.

  Dependrà dels òrgans competents, tant autonòmics com nacionals, la convocatòria de processos d’acreditació professional en les dates que estimin oportú aquestes administracions.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.