Saltar al contenido

Curs de Català Basic 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Català A1

  Ja tens a la teva disposició una completa iniciativa formativa de 250 hores que et permetrà endinsar-te en l’estudi de qüestions relacionats amb aquest idioma.

  Es tracta del curs de Català A1 a distància, amb el qual podràs formar-te al teu ritme, sense necessitat d’assistir a classe o complir horaris.

  Després matricular rebràs el material didàctic directament a casa teva i comptaràs amb el suport d’un tutor personal sempre que ho necessitis. No esperis més i aconsegueix el teu curs ara!

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS INTENSIU DE CATALÀ A1-A2. NIVELL OFICIAL CONSELL EUROPEU

  Per accedir al curs fes click aquí

  Filología Catalana

  Formar professionals amb coneixements amplis de llengua i literatura catalanes, afavorint l’especialització en alguna branca científica d’aquests estudis.

  El professional ha de ser capaç de relacionar els fenòmens específics de la seva cultura amb els que caracteritzen altres àrees culturals lingüístiques i literàries afins. Facilitar habilitats i competències necessàries per a l’exercici de la professió.

  Promoure actituds que estimulin: La capacitat d’informar-se del que es desconeix i d’aprofundir en el que no es domina, accedint críticament a les fonts d’informació.

  La responsabilitat social que s’adquireix com a professional de la llengua i la literatura catalanes. La cultura de l’esforç i de la superació.

  El treball en equip i la comunicació amb experts d’altres àrees. La capacitat crítica i autocrítica.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.