Saltar al contenido

Curs de Cal-ligrafia 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Curs de Cal·ligrafia

  Tots vivim en una nova etapa de la vida en què la flexibilitat, l’adaptació a les condicions imposades pel context actual són vitals. 

  És una bona oportunitat per tornar a vosaltres mateixos, als valors reals, a la senzillesa i la bellesa, a allò que realment us importa, a aquelles coses per les quals, per molt que hagueu desitjat, no heu aconseguit temps.

  La necessitat de comunicació, autoconeixement, evolució personal i autèntica connexió amb un mateix, eliminant la por i l’ansietat, l’estrès causat per allò desconegut, és ara una necessitat per a la salut mental, emocional i espiritual de tothom.

  És hora de desenvolupar talents a través de noves habilitats i cultivar la bellesa en diverses formes d’expressió, de les quals l’escriptura a mà és la més útil de totes.

  Tot i que pot semblar que es converteixi en una bella història, la cal·ligrafia torna amb els seus avantatges terapèutics i ofereix l’oportunitat de recuperar valors fonamentals:

  Art, educació i e i creació.

  A més, l’elecció d’aquesta forma d’expressió única i noble, ofereix i personalitza un missatge preciós i poderós, imprès d’emoció, noblesa i elegància.

  Els investigadors diuen que mitjançant una ocupació tan bonica utilitzem les funcions intuïtives de l’hemisferi dret del cervell, desenvolupem la nostra creativitat i coherència en l’expressió.

  Una sèrie de testimonis del món mèdic reforcen la hipòtesi que l’escriptura a mà a la nostra vida pot ser alhora una profilaxi i una forma de tractar determinades malalties.

  En un espai familiar i íntim, a la calor de la vostra llar, podreu descobrir l’art de l’escriptura preciosa, una teràpia que aporta tranquil·litat, claredat i alegria de la participació física mitjançant la respiració cos-mà, mirada atenta i pau meditativa. .

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Cal·ligrafia

  El curs a través de l’art de la cal·ligrafia que ens iniciarà en els secrets d’una ocupació que cada vegada menys coneixem: l’escriptura a mà amb taló, bolígraf, tinta, paciència i emoció.

  Els gadgets ho fan més fàcil, més abreujat i esquitxat d’emoji, però oblidem que escriure no és només una sèrie de símbols, sinó un missatge que va al destinatari amb un enorme bagatge de significats, energies i sentiments.

  MagInk Letters és un curs intensiu en què aprenem tècniques per dominar l’estil cal·ligràfic cal·ligràfic anglès: tocs bàsics, connexions, construcció de lletres minúscules i majúscules. 

  Aprendrem tècniques per embellir i ornamentar l’escriptura cal·ligràfica, de manera que cada estudiant podrà crear el seu propi estil. 

  Ens coneixerem, ens divertirem i riurem, descobrirem nous contorns i lletres en negreta, reinterpretarem l’escriptura quotidiana. 

  Ens prepararem per al treball final (una targeta de felicitació o un pressupost que es pugui emmarcar) a l’elecció de cadascun.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.