Saltar al contenido

Curs de Cal-ligrafia 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice

  Curs de Cal·ligrafia

  Tots vivim en una nova etapa de la vida en què la flexibilitat, l’adaptació a les condicions imposades pel context actual són vitals. 

  És una bona oportunitat per tornar a vosaltres mateixos, als valors reals, a la senzillesa i la bellesa, a allò que realment us importa, a aquelles coses per les quals, per molt que hagueu desitjat, no heu aconseguit temps.

  La necessitat de comunicació, autoconeixement, evolució personal i autèntica connexió amb un mateix, eliminant la por i l’ansietat, l’estrès causat per allò desconegut, és ara una necessitat per a la salut mental, emocional i espiritual de tothom.

  És hora de desenvolupar talents a través de noves habilitats i cultivar la bellesa en diverses formes d’expressió, de les quals l’escriptura a mà és la més útil de totes.

  Tot i que pot semblar que es converteixi en una bella història, la cal·ligrafia torna amb els seus avantatges terapèutics i ofereix l’oportunitat de recuperar valors fonamentals:

  Art, educació i e i creació.

  A més, l’elecció d’aquesta forma d’expressió única i noble, ofereix i personalitza un missatge preciós i poderós, imprès d’emoció, noblesa i elegància.

  Els investigadors diuen que mitjançant una ocupació tan bonica utilitzem les funcions intuïtives de l’hemisferi dret del cervell, desenvolupem la nostra creativitat i coherència en l’expressió.

  Una sèrie de testimonis del món mèdic reforcen la hipòtesi que l’escriptura a mà a la nostra vida pot ser alhora una profilaxi i una forma de tractar determinades malalties.

  En un espai familiar i íntim, a la calor de la vostra llar, podreu descobrir l’art de l’escriptura preciosa, una teràpia que aporta tranquil·litat, claredat i alegria de la participació física mitjançant la respiració cos-mà, mirada atenta i pau meditativa. .

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Cal·ligrafia

  El curs a través de l’art de la cal·ligrafia que ens iniciarà en els secrets d’una ocupació que cada vegada menys coneixem: l’escriptura a mà amb taló, bolígraf, tinta, paciència i emoció.

  Els gadgets ho fan més fàcil, més abreujat i esquitxat d’emoji, però oblidem que escriure no és només una sèrie de símbols, sinó un missatge que va al destinatari amb un enorme bagatge de significats, energies i sentiments.

  MagInk Letters és un curs intensiu en què aprenem tècniques per dominar l’estil cal·ligràfic cal·ligràfic anglès: tocs bàsics, connexions, construcció de lletres minúscules i majúscules. 

  Aprendrem tècniques per embellir i ornamentar l’escriptura cal·ligràfica, de manera que cada estudiant podrà crear el seu propi estil. 

  Ens coneixerem, ens divertirem i riurem, descobrirem nous contorns i lletres en negreta, reinterpretarem l’escriptura quotidiana. 

  Ens prepararem per al treball final (una targeta de felicitació o un pressupost que es pugui emmarcar) a l’elecció de cadascun.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.