Saltar al contenido

Curs de Calculator Online 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

OpenOffice 4.1.3

OpenOffice, suite d’oficina de codi obert
El curs Open Office Bàsic (per a empreses) que trobaràs ofert en Emagister.com és un curs d’iniciació amb el qual aprendràs a dominar de forma bàsica les aplicacions de lliure distribució més populars agrupades en el projecte de codi obert OpenOffice.org. Aquestes són el processador de textos Writer, el full de càlcul Calc, el gestor de bases de dades Base, el programa de presentacions Impress, el creador i editor de fórmules matemàtiques Math i l’editor de dibuixos vectorials Draw.

Aprendràs a desenvolupar-te pels seus diferents interfícies i t’acostumaràs a les particularitats de cada un d’aquests programes. Se’t mostraran també les diferències principals amb els seus homòlegs de pagament, sobretot les eines de Microsoft Office.

OpenOffice.Org Calc

Emagister.com i Ekypo Formació i Consultoria et presenten el curs OpenOffice.Org Calc. Una formació de modalitat d’estudi en línia que podràs completar després de la realització de 35 hores d’estudi, en metodologia docent teoricopràctica. Aquest curs et capacitarà per a gestionar aquesta suite d’ofimàtica de codi obert.

Curs Online de l’OpenOffice Calc

avantatges
Aprendràs a utilitzar eines per a realitzar càlculs de forma senzilla, elaborar factures, representar gràfics, etc.
Tindràs accés a pràctiques «pas a pas» descarregables, així com a explicacions audiovisuals i qüestionaris
Realitza el curs quan i on vulguis.
Detalls
Amb aquest curs trauràs el màxim partit d’aquesta aplicació, usant-la de manera professional o a nivell usuari. Gaudiràs aprenent a utilitzar les seves eines per a realitzar càlculs de forma senzilla, elaborar factures, representar gràfics, etc.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes