Saltar al contenido

Curs de Antreprenoriat 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Emprenedoria – Curs d’emprenedoria. 

  Descobriu com podeu crear un negoci rendible des de zero.

  En formar-se al departament d’Emprenedoria, obtindreu les eines i l’experiència pràctica necessàries per dirigir amb èxit el vostre propi negoci.

  Ja sigui que comenceu de zero, que creeu un nou sector d’una organització d’èxit o que busqueu una manera d’invertir en negocis, les habilitats i el coneixement emprenedors són el més important per complir les vostres ambicions i obtenir els guanys econòmics esperats.  

  Durant l’escolarització, obtindreu recursos per liderar tot el cicle de desenvolupament de l’empresa. Des del desenvolupament de la idea inicial, l’aplicació de les tecnologies i la investigació necessàries, la creació d’estratègies d’acció, materials de màrqueting creïbles, la creació de l’equip d’empleats, socis i inversors i fins a la gestió de producció, finances i operacions.

  Com més rendible sigui la vostra empresa o indústria, major serà la necessitat d’adaptar-se als canvis del mercat.

  Per tant, estareu preparats amb les eines comercials necessàries per obtenir respostes oportunes als canvis. En altres paraules, sabreu controlar el creixement de l’empresa.

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS DE COMPETÈNCIA EMPRENEDORIA

  Curs d’habilitats emprenedores – Acreditat – Intensiu

  Aquest curs té com a objectiu formar i millorar professionals del negoci, partint d’idees empresarials senzilles i posant-les en pràctica, com a resultat dels coneixements, habilitats i habilitats adquirides en aquest curs.

  Aquest curs té com a objectiu formar la cultura emprenedora mitjançant:

  • desenvolupar les habilitats per transformar idees de negoci en accions concretes,
  • proporcionar tota la informació relacionada amb l’entorn empresarial i les oportunitats existents,
  • l’elaboració d’un pla de negoci i la seva implementació,
  • dirigir i desenvolupar un negoci amb èxit.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Cursos d’emprenedoria

  L’emprenedoria és una aventura, un viatge, un descobriment continu. Veiem al nostre voltant persones que han tingut èxit per si soles i que transformen la realitat, convertint-se en influencers de milions d’altres persones, amb un estil de vida igual d’envejable.

  Reconeixem en nosaltres mateixos alguns elements que també tenen i ens apassiona convertir-nos en nous empresaris.

  Cursos d’emprenedoria – Descripció

  És per això que DallesGO ha preparat un curs d’emprenedoria per a tots aquells que vulguin tenir una plataforma de llançament en el seu negoci, consolidar la seva estratègia i prendre les millors decisions per al seu projecte personal, de manera que no es perdin els resultats econòmics. , i el negoci tindrà una evolució florent.

  Aquests cursos d’emprenedoria s’estructuren en un període de 12 setmanes, durant les quals el professor especialitzat us proporcionarà una àmplia gamma d’informació dissenyada per ajudar-vos a construir un negoci amb èxit, tenint en compte els principis fonamentals de l’emprenedoria.

  El paper principal és donar suport a les persones amb esperit emprenedor per desenvolupar negocis, aprenent d’un empresari d’èxit disposat a compartir tot el que sap i orientar-los personalment en el seu negoci.

  Durant els tres mesos, el curs d’emprenedoria ajudarà a cada participant a respondre les seves preguntes bàsiques d’una manera pràctica.
  Com puc valorar millor el meu potencial, passió i esperit emprenedor?
  Com puc tenir un negoci amb èxit i qui em pot ensenyar?
  Quina formació cal?
  Quin és l ‘»equip» necessari?
  Quines habilitats empresarials necessito desenvolupar?
  Com puc crear un pla de negoci realista i funcional?
  Com puc atraure les persones adequades per fer créixer el meu negoci?
  Com puc ser econòmicament independent del meu negoci?

  Aquestes són algunes preguntes essencials a les quals trobareu la resposta i, segons les opcions que tingueu, sabreu com posicionar el vostre negoci.

  Heu de tenir en compte els passos que heu de fer a l’hora de pensar en desenvolupar un negoci, com és el vostre projecte en paper i quins recursos teniu que us poden ajudar a assolir el vostre objectiu. 

  És important establir la identitat del vostre negoci i, des del punt de vista audiovisual, tenir una àrea de finançament clara. 

  El més important és que aprendreu com podeu controlar el vostre negoci i entendre’l des de la perspectiva dels números. 

  Per tant, és fonamental tenir informació financera sobre el vostre negoci i fixar un pressupost per a la vostra inversió, tenint en compte les possibles despeses que es puguin derivar. 

  Però, tot això ho coneixereu al curs

  Durant les dotze setmanes, el professor especialista us presentarà una àmplia gamma d’informació i, per començar, aprendreu a posicionar-vos com a empresa i a determinar amb qui es relaciona el vostre producte. Determinaràs quina és la teva missió, desenvoluparàs la teva visió empresarial, passaràs per un disseny de processos perquè puguis prendre les millors decisions. 

  Veuràs quin paper juga la gestió del temps, diferenciaràs entre important i urgent i aprendràs a controlar el teu negoci. 

  Durant els 3 mesos del curs esbrinarà quin paper juguen el màrqueting i les xarxes socialsper a la vostra marca, però també quins són els canals de transmissió del missatge (adequats al negoci que teniu). 

  Els valors de la vostra empresa, la importància dels recursos, la gestió transformadora vs. gestió transaccional, informació financera bàsica, compte de pèrdues i guanys, balanç i balanç, factors clau d’èxit, tot això és informació essencial que es trobarà en aquests cursos d’emprenedoria.

  Un altre avantatge d’aquest curs és que us trobareu cara a cara amb persones amb idees fantàstiques, emprenedors brillants i amb èxit, persones que han sabut llançar i fer créixer els seus propis negocis d’una manera increïble i que ara poden compartir la seva experiència. 

  Per tant, aprendreu d’empresaris d’èxit com podeu tenir un negoci pròsper i com podeu desenvolupar la vostra marca per assolir el vostre objectiu.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.